Senarai Supplement Shaklee dan Nombor Pendaftaran KKM

Assalamualaikum uolls

Kat sini Kak Laili list kan senarai supplement kesihatan Shaklee berserta dengan nombor pendaftaran KKM ye. 

Jadi bolehlah uolls semak untuk lebih yakin dan tak was-was dengan product Shaklee πŸ˜„



1. Alfalfa Complex: MAL10053686XC

2. B Complex: MAL12035068NCZ

3. Carotomax: MAL11125035NC

4. DTX Complex: MAL07090948TC

5. Garlic Complex: MAL11080026TC

6. GLA Complex: MAL12035070NC

7. Herb-Lax: MAL10080110TC

8. Lecithin: MAL12015012NC

9. Omega Guard: MAL12015013NC

10. Ostematrix: MAL07081510XC

11. Peppermint Ginger: MAL11040031TC

12. Phytocol-ST: MAL13045016NC

13. Sustained Release Vita-C Plus: MAL13085068NC

14.Vita E Complex: MAL12075024NC 

15. Vitalea Iron Formula: MAL07081506XC

16. Vitalea for Children: MAL13115143NC



Supplement berbentuk serbuk dan cecair seperti berikut tidak memerlukan pendaftaran KKM kerana ia di bawah kategori makanan:


1. Collagen Powder


2. ESP

3. Meal Shakes

4. Nutriferon

5. Performance Orange

6. Vivix

7. Cinch Tea Mix

8. Cinch Shake Mix



Bagaimana cara untuk semak kelulusan KKM terhadap supplement Shaklee?


Step 1:


Klik link http://npra.moh.gov.my/


Step 2:

Klik pada pilihan QUEST PRODUCTS SEARCH


Step 3:

Scroll ke bawah sedikit sehingga berjumpa:

a) Product Type
b) Product Codes


Step 4:

Pilih search by: 

a) Product Registration Number 
b) Masukkan nombor pendaftaran KKM supplement Shaklee yang uolls nak semak.

DAN FINALLY:

Akan keluar keputusan nya yang uolls boleh baca.

Senang je kan heheheh.....




Untuk mendapatkan mana-mana supplement kesihatan Shaklee uolls boleh lah whatsapp Kak Laili di 010-2904863 ye


Comments

Popular Posts