Testimonial Vita-Lea for Children

Hai uolls

Kak Laili nak share testimonial Vita-lea for Children untuk tatapan uolls 😊








Vita-lea for Children adalah multivitamin & multimineral untuk kanak-kanak. 

Ia adalah supplemen kesihatan semulajadi untuk melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh kanak-kanak.

Manfaat Vita-lea for Children ialah:

✏️ meningkatkan sistem imun dengan membekalkan 18 vitamin & mineral penting untuk pertumbuhan & perkembangan normal kanak-kanak.
✏️ sumber kalsium untuk membina tulang yang kuat.
✏️ membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.
✏️ membantu kanak-kanak lebih fokus, cergas & cerdas minda.
✏️ membekalkan Vitamin B yang penting untuk kesihatan kanak-kanak.
✏️ membantu memberikan perlindungan dengan menentang radikal bebas.
✏️ membantu melindungi kesihatan jantung, otot & sistem saraf.
✏️ membantu memulihkan selera makan & melancarkan proses pencernaan.
✏️ membantu penyerapan zat dari makanan.

Vita-lea for Children boleh membantu:

πŸ–Œ kanak-kanak yang sukar makan/tiada selera/cerewet.
πŸ–Œ selalu demam, selesema atau sembelit.
πŸ–Œ terlalu kurus/kurang berat badan akibat kekurangan nutrien daripada makanan seimbang.

Vita-lea for Children dirumus berdasarkan lebih daripada 100 tahun kajian sains nutrisi oleh pakar nutrisi & saintis di Shaklee.

Ia tidak mengandungi perisa, pewarna, pemanis tiruan, bahan pengawet dan bebas gluten.

Perisa anggur semulajadi yang tidak menyebabkan kaviti adalah sedap dikunyah.


Cara pengambilan Vita-Lea for Children:


  1. kanak-kanak 2 hingga 4 tahun : 1 tablet sehari selepas makan
  2. kanak-kanak 5 hingga 12 tahun : 2 tablet sehari selepas makan
NOTA: 
  1. Vita-Lea for Children sesuai untuk anak-anak yang sudah pandai mengunyah. Ibu bapa silalah pantau anak-anak ye.
  2. boleh dihancurkan dan dimasukkan ke dalam makanan atau minuman anak-anak πŸ˜ƒ
  3. tidak sesuai untuk bayi dan umur bawah 1 tahun.



gambar adalah ihsan daripada Google


Untuk mendapatkan Vita-Lea for Children ni boleh lah whatsapp Kak Laili di 010-2904863 😘

Comments

  1. nampak besar pula tablet tu untuk dikunyah
    appaun nice sharing =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ. hehehe....kan yana. sesuai untuk anak-anak yang dah pandai kunyah sahaja. ada kak laili paste gambar nya sebesar syiling 10 sen ;)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts