Kenapa Produk Shaklee Terbukti?

Assalamualaikum semua

Hari ni Kak Laili kongsikan satu lagi keistimewaan produk Shaklee iaitu kenapa produk Shaklee terbukti?

1) LEBIH 100 PEMBENTANGAN DAN KERTAS SAINTIFIK DITERBITKAN
Produk Shaklee disokong oleh lebih daripada 100 pembentangan dan kertas saintifik yang diterbitkan, yang membuktikan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan. Salah satu ujian ini ialah Kajian Penanda Aras, yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen sama sekali.

Boleh klik πŸ‘‰ Shaklee Landmark Study untuk baca ✌

2) KAJIAN TELOMERE
Kajian Telomere menunjukkan bahawa pengguna Shaklee yang mengambil suplemen selama 5 tahun mempunyai telomere lebih lama berbanding pengguna sihat tanpa-suplemen.

Boleh klik πŸ‘‰ SINI untuk info lanjut

3) PATEN SHAKLEE
Produk Shaklee mempunyai lebih daripada 70 paten dan sedang-dipatenkan.

4) SISTEM PELEPASAN BERPATEN
Sistem pelepasan berpaten Shaklee dicipta untuk memperbaiki dengan ketara kadar penyerapan nutrien utama dalam tubuh, menyediakan nutrien yang betul, di lokasi yang betul dan pada masa yang tepat.

Sila layari healthresource.shaklee.com untuk lampiran lengkap penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee.

Di Shaklee, inovasi tidak pernah terhenti. Shaklee memikul tanggungjawab dan dedikasi untuk melaksanakan legasi dan warisan inovasi Dr. Forrest C. Shaklee bagi membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih baik. 

Shaklee sentiasa mencari peluang dari sains dan alam semula jadi untuk mendapatkan penyelesaian baharu demi kehidupan yang lebih baik.

Dr. Forrest C. Shaklee Global Innovation Center memiliki peralatan saintifik yang moden dan termaju untuk memastikan produk Shaklee memenuhi dan melangkaui standard tertinggi industri untuk ketulenan dan keselamatan produk. 
Semua produk dalam portfolio Shaklee akan dibangunkan dan diuji di dalam kemudahan ini menggunakan fungsi R&D, termasuk penyelidikan pemakanan dan nutrisi, pembangunan bahan dan ramuan, pembangunan produk/proses, jaminan kualiti, dan kawalan kualiti. 
Dengan adanya kemudahan ini, Shaklee kini mempunyai lebih daripada 60 ahli sains yang berpusat di perbandaran Pleasanton di California, USA.

Jadi uolls jangan ragu-ragu dengan produk Shaklee. Dah banyak kajian dilakukan oleh para saintis di Shaklee yang membuktikan bahawa produk Shaklee selamat dan berkesan 😁Whatsapp 010-2904863 untuk beli-cuba supplemen kesihatan Shaklee orait ✌


Comments

  1. Produk Shaklee memang boleh dipercayai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

      Delete

Post a Comment

Popular Posts