Rangkaian Produk Penjagaan Kulit YOUTH Mula Dijual Secara Berasingan

Assalamualaikum uolls

Ingat lagi tak entry Kak Laili tentang produk YOUTH yang akan dijual secara berasingan? Klik πŸ‘‰ Harga Runcit Produk YOUTH 

Haaa.... hari ni uolls dah boleh beli produk YOUTH ni secara asing-asing tau kalau uolls tak nak beli satu set. Klik YOUTH Set untuk baca lagi.
NOTA: Hanya Intensive Treatment and Repair Set sahaja yang masih ada promosi sehingga hujung Mei 2018 dan bukan lagi Starter Set ye.

Satu lagi berita baik ialah YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Rich (50 ml) pun dah sampai di Malaysia πŸ™Œ




YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Rich (50 ml)
  • Harga runcit RM250



Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba yang membantu menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin dan tambahan vitamin yang kaya dengan anti oksida membantu merangsang dan menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Oleh itu kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Bahan-bahan Utama:


Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba.


Baca lagi tentang produk-produk YOUTH yang lain kat πŸ‘‰ Rangkaian Produk YOUTH

Nak tahu cara penggunaan YOUTH ? Klik Panduan Penggunaan YOUTH

Raya nanti baru nampak lebih muda dan gorgeous !

Teringin nak dapatkan mana-mana produk YOUTH Skincare ni tak? WhatsApp Kak Laili di 010-2904863 ok!


Comments

Popular Posts