Ke Perth Kak Laili Jap!

Assalamualaikum uolls

Fuhh....letih juga lah. Kak Laili baru saja balik dari Perth. Pertama kali Kak Laili menjejakkan kaki ke benua yang satu ni.

Nak kata melancong tu dah tentulah tak sangat. Setakat meneman En. Suami ke meeting. Tapi Alhamdulillah dapat juga seround dua Perth City πŸ˜‰

Walaupun Perth sedang dalam musim bunga yakni spring, hujan turun mencurah-curah dari pagi hingga ke tengah hari sepanjang Kak Laili di sana. Tapi takpe kita redah saja hahaha. Dah sampai kan....bila lagi nak tengok bandar Perth ni 😁

Meh layan gambar sikit orait

jalan-jalan Perth City

bas ni free tau keliling bandar

Kings Park

sculpture kaktus hijau

Buat masa ni ini saja lah gambar yang ada. Al maklumlah dengan keadaan hujan dan angin yang sangat kuat sampai nak terbang!

Satu perkara yang Kak Laili lihat kat sana tak jumpa pula supplement kesihatan Shaklee. Yang banyak ialah Blackmores sebab itu supplement kesihatan yang paling dipercayai di Australia πŸ˜…

Tapi takpe. Boleh dapatkan supplement kesihatan Shaklee dengan Kak Laili. Jenama yang dipercayai di Malaysia ni tau!



Untuk mendapatkan supplement kesihatan Shaklee whatsapp akak di 010-2904863 hari ini.

Comments

Post a Comment

Popular Posts